Málnás jégkása - granita recept

Málnás jégkása - granita
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Receptvarázs

Nehézség:

Elkészítési idő:

10 perc

Megnézték:
206

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ennél egyszerűbb hűsítő desszert nincs!

4 személyre

  • 30 dkg málna
  • 5 dl víz
  • 0.6 dl agaveszirup

Elkészítés

A málnát a vízzel összeturmixoljuk. Átpasszírozzuk, hozzákeverjük az agávészirupot, majd egy nem túl mély tálba tesszük, és a mélyhűtőben teljesen megfagyasztjuk.

Ha keményre fagyott, a granita tetejét egy villával megkapargatjuk, és a forgácsokat kis tálkákban tálaljuk.


Málnás jégkása - granita recepthez kapcsolódó receptek

Málnás jégkása - granita

Málnás jégkása - granita

Ennél egyszerűbb hűsítő desszert nincs!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés