Krémes kosárka

Krémes kosárka

Ez a krémes kosárka süti recept saját fejlesztésű.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

A hozzávalók

  • 40 dkg leveles tészta (1 csomag)
  • 1 csomag Dr. Oetker házi krémes krém
  • 4 dl tej
  • 4 dl hulala tejszínétbevonó csoki Díszítéshez kotél cseresznye
  • 4 dkg étbevonó csoki

A díszítéshez

  • koktélcseresznye
Számold ki, mennyi kalória van ebben az ételben!

Elkészítés

A vajastésztát 1/2 cm vastagságúra kinyújtjuk a felengedés után és fánkszaggatóval kiszúrjuk. Kibélelünk vele kis gyümölcstorta formákat és megszurkáljuk villával. 200 fokon 8 perc alatt megsütjük őket. Nem baj, ha egy kicsit feljön a közepe, ahogy kezd kihűlni, kézzel lenyomkodjuk.

A krémport a tejjel keményre felverjük, teszünk hozzá 1 dl tejszínt és azzal együtt kemény krémet készítünk. Megtöltjük a tésztalapokat körkőrösen csillagcsővel ellátott habzsákból és a tejszínnel is ugyanúgy. A tetejére olvasztott csokit öntünk és koktélcseresznyével díszítjük.

Jól behűtve kínáljuk.