Kovászos uborkás paradicsomleves recept

Kovászos uborkás paradicsomleves
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Receptvarázs

Nehézség:

Elkészítési idő:

25 perc

Megnézték:
245

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Tökéletes nyári leves recept

4 személyre

  • 80 dkg paradicsom
  • 40 dkg kovászos uborka
  • 1 evőkanál cukor
  • bors

Elkészítés

A paradicsomok tetején kereszt alakú vágást ejtünk, 15 másodpercre forrásban lévő vízbe mártjuk őket, majd eltávolítjuk a héjukat. Ezután félbevágjuk, kimagozzuk, majd 2 evőkanálnyit apróra vágunk és félreteszünk belőle.

A kisebb darabokra vágott kovászos uborkából szintén félreteszünk 2 evőkanálnyit, a többit a paradicsommal és a cukorral teljesen simára turmixoljuk, ízlés szerint borsozzuk, és néhány órára behűtjük. Tálaláskor a félretett zöldségeket a leves tetejére kanalazzuk.


Kovászos uborkás paradicsomleves recepthez kapcsolódó receptek

Kovászos uborkás paradicsomleves

Kovászos uborkás paradicsomleves

Tökéletes nyári leves recept

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés