Kocsonya recept

Kocsonya
3.5 5

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
imre

Nehézség:

Elkészítési idő:

50 perc

Megnézték:
6526

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


5 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 2 kg disznó bőre, füle, lába (körmét), orr rész
  • 1 kávéskanál szemes bors
  • 2 fej kisebb fej fokhagyma
  • 1 kiskanál pirospaprika

Elkészítés

Fogjuk a bőrét, fülét, lábrészét (körmét), orr részét és alaposan besózzuk durva sóval, és hűvös helyre tesszük, 1-2 napig állni hagyjuk.

Ezután betesszük egy edénybe, vizet öntünk rá, hogy ellepje, állni hagyjuk 1-órát, utána megmossuk, megtisztítjuk, majd feltesszük főni 4-5 liter vízzel. Beletesszük a kávéskanál borsot és a fokhagymát, ha kel még sózzuk, mikor megfőtt leszűrjük, kis tányérokba tesszük és megszórjuk pirospaprikával.


Kocsonya recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés