Gesztenyepüré recept

Gesztenyepüré
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Hobbychef

Nehézség:

Elkészítési idő:

10 perc

Megnézték:
674

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A gesztenye püré az ősz kedvelt desszertje. Nagyapám - aki cukrász volt - nagyon finomakat készített. Én is szeretem, de én nem a hagyományosat készítettem, hanem egy kicsit feltúrbóztam.. Aki ismer, az tudja már, hogy hogyan. Bár a címből ítélve ez már nem volt túl nehéz..

1 személyre

  • 10 dkg gesztenye massza
  • tejszínhab
  • 5 cl brandy

Elkészítés

A pohár aljára kerül kevés tejszín, rá a gesztenye püré, erre locsolom a brandyt,. Majd csúcsként egy újabb tejszín hab.

Fogyasszátok egészséggel! Nagyon finom.

Lehet a tetejére még csokoládét reszelni.


Gesztenyepüré recepthez kapcsolódó receptek

Gesztenyepüré

Gesztenyepüré

A gesztenye püré az ősz kedvelt desszertje. Nagyapám - aki cukrász volt - nagyon finomakat készített. Én is szeretem, de én nem a hagyományosat készítettem, hanem egy kicsit feltúrbóztam.. Aki ismer, az tudja már, hogy hogyan. Bár a címből…

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés