Borjúpörkölt medvehagyma-leveles galuskával recept

Borjúpörkölt medvehagyma-leveles galuskával
5 3

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
vajdamarta

Nehézség:

Elkészítési idő:

70 perc

Megnézték:
622

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Egyik klasszikus módja a gyenge borjúhús elkészítésének.

4 személyre

  • 60 dkg borjúlábszár
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 db nagyobb fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál darált édes paprikakrém (házi)
  • 1 teáskanál csípős paprikakrém (házi)
  • 1 teáskanál őrölt pirospaprika
  • 1 db feldarabolt paradicsom
  • 0.5 db zöldpaprika szeletelve
  • kevés só
  • 4 adag medvehagyma-leveles-sajtos galuska

Elkészítés

Az olajban megdinszteljük az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a többi hozzávalót, legvégén a felkockázott húst, jól elkeverjük, lefedjük. Nagyon kis lángon puhára főzzük, többször megkeverjük. Nem kell vízzel felönteni, éppen elég levet enged. Medvehagyma-leveles galuskával, vödrös csalamádéval tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok! Készítette és fényképezte: Nyersné Vajda Márta

A galuska receptje: Medvehagyma-leveles sajtos galuska


Borjúpörkölt medvehagyma-leveles galuskával recepthez kapcsolódó receptek

Borjúpörkölt medvehagyma-leveles galuskával

Borjúpörkölt medvehagyma-leveles galuskával

Egyik klasszikus módja a gyenge borjúhús elkészítésének.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés